Het lijkt zo eenvoudig. Simpelweg uw gedachten ordenen in overzichtelijke zinnen, waarbij de boodschap helder en ondubbelzinnig overkomt. Zonder ruimte voor enige twijfel of verwarring bij de lezer. Maar in de praktijk blijkt dat lastig. Want mensen hebben nu eenmaal de neiging om vanuit hun eigen referentiekader te communiceren. Eerlijk is eerlijk: effectief schrijven is een vak.

En dan moet er ook nog vertaald worden, met alle risico’s vandien. Vertrouw dus op de mensen die de valkuilen kennen. Vertalers met ruime ervaring die weten hoe ze de punten in uw tekst moeten verbinden om een logisch en samenhangend verhaal te maken. Zodat de lezer niet hoeft te gissen naar uw gedachte, naar uw boodschap.

Vertalen is tekst Verklaren

Talen

De meest gangbare taalcombinaties doen wij intern, voor andere talen hebben wij gunstige prijs- en werkafspraken met ervaren collegabureaus.

Vakgebieden

Er flitsen letterlijk miljoenen woorden per jaar over de beeldschermen van emcVertaal. Daar zit van alles tussen. Ambtelijke stukken, correspondentie, jaarverslagen, offertes, reclameteksten, technische bestekken, literatuur, pleitnota's.... als ervaren broodvertalers maken wij ons snel vertrouwd met ieder onderwerp.

Maar als we specialiteiten mogen noemen dan zijn dat vooral juridisch, financieël, logistiek en vastgoed.

Prijsindicatie

Onze tarieven beginnen bij € 0,15 per woord (ex BTW). Projectkortingen zijn bespreekbaar.

Bel ons voor een offerte op maat.